Ook alles uit je stem halen? Dat kan bij zangschool Stemplezier

Bij zangschool Stemplezier geven wij les vanuit de overtuiging dat iedereen een stem heeft en dat iedereen kan (leren) zingen. Of je nou alleen in de badkamer zingt of in een band of koor. Iedereen is welkom bij zangschool Stemplezier.

Wij vinden het belangrijk dat jij je eigen geluid ontdekt. En dat je jezelf op je eigen manier durft te laten horen en zien. Het belangrijkste hierbij is… dat je plezier hebt in het zingen.

Tijdens de lessen wordt er aandacht geschonken aan verschillende aspecten. Wij zullen onder andere werken aan ademhaling, tekstinterpretatie, zuiverheid, het dynamisch zingen en performance.
Met de proefles wordt er gekeken naar wat de leerling graag zou willen leren of wat de docent bij de leerling hoort. Wij passen ons lesprogramma hierop aan en werken daarmee op maat.
De leerling kiest voor de zanglessen zijn of haar eigen liedjes uit. Deze bereid je thuis voor, zodat je in de les gelijk aan de slag kan! Zo heb je na een les veel voldoening.

Ben je enthousiast geworden? Vraag gelijk een gratis proefles aan!

Soorten lessen
Individuele lessen (30 minuten of 45 minuten)

Duo lessen (30 minuten of 45 minuten)

Groepslessen
Vocalclass Kids 1 (4 t/m 7 jaar) dinsdag 16.30 uur tot 17.00 uur
Heb jij zin om lekker samen te zingen en te dansen in een groepje? Zing jij altijd mee met K3, Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival?
Meld je dan snel aan bij Vocalclass Kids 1!

Vocalclass Kids 2 (8 t/m 12 jaar) dinsdag 17.00 uur tot 17.30 uur
Samen zingen in een groepje? Tijdens deze Vocalclass werken we aan de basisprincipes van zingen en het muziek maken. We zingen verschillende songs o.a. Suzan & Freek, Maan en Snelle.
Past dit bij jou? Meld je dan snel aan bij Vocalclass Kids 2!

Vocalclass Teens (13 t/m 17 jaar) dinsdag 17.30 uur tot 18.15 uur
Samen aan de slag met een lastige song? Tijdens deze Vocalclass leer jij je stem op een gezonde manier te gebruiken. Naast de zangtechniek werken we ook aan de performance, harmonieën en vertellingskracht.
Is dit wat jij zoekt? Meld je dan snel aan bij Vocalclass Teens!

Vocalclass Adults (vanaf 18 jaar) dinsdag 18.15 uur tot 19.00 uur
Door met elkaar samen te zingen en te werken aan vocale arrangementen ontwikkel jij je muzikale gehoor. Samen zingen inspireert, stimuleert en geeft enorm veel zelfvertrouwen.
Tijdens de Vocalclass werken we o.a. aan stemtechniek, perfomances, meerstemmigheid en timing.
Krijg jij energie als je dit leest? Meld je dan snel aan bij Vocalclass Adults!Workshops
Bij zangschool Stemplezier zijn er verschillende zangworkshops voor alle verschillende niveaus. Of je nou beginner of professional bent, iedereen kan terecht bij zangschool Stemplezier. Houdt onze facebookpagina in de gaten voor de actuele data.

Trainingen
Op aanvraag zijn er verschillende auditietrainingen te volgen. Wil jij je bijvoorbeeld voorbereiden op een belangrijke auditie voor een band? Of ga jij deelnemen aan een TV-programma? Wij stomen jou graag klaar om goed voorbereid op deze auditie te komen.

Koren
Popkoor Stemplezier
Popkoor Stemplezier is een onderdeel van zangschool Stemplezier. Popkoor Stemplezier is een spetterend pop- en show koor, met een heel uitgebreid en afwisselend repertoire.
Denk hierbij aan artiesten als: Dua Lipa, Bruno Mars, Queen, Whitney Houston en nog vele andere artiesten. De leden van Ppkoor Stemplezier zijn enthousiast en hebben bovenal heel veel plezier in het zingen met elkaar.
Moet je noten kunnen lezen? Nee hoor! Voorafgaand de oefenavond wordt er thuis gerepeteerd met ingezongen oefenbanden. Zo kun jij je goed voorbereiden voordat de oefenavond van start gaat! De oefenavonden zijn op de woensdagavond, 1x per twee weken onder muzikale leiding van Timmy van Lingen.

Hou jij van zingen in een grote groep mensen? Meld je dan snel aan voor Popkoor Stemplezier!Tarieven

10-lessenkaart      Lestijd      tot 21 jaar      21+
individuele lessen      30 minuten      € 175,00 p.p      € 210,00 p.p
individuele lessen      45 minuten      € 225,00 p.p      € 275,00 p.p
duo lessen      30 minuten      € 125,00 p.p      € 145,00 p.p
duo lessen      45 minuten      € 165,00 p.p      € 175,00 p.p
vocalclass teens & adults      45 minuten      € 100,00 p.p      € 125,00 p.p
vocalclass kids 1 en 2      30 minuten      € 75,00 p.p      

Losse les      Lestijd      tot 21 jaar      21+
individuele lessen      30 minuten      € 20,00 p.p      € 24,50 p.p
individuele lessen      45 minuten      € 25,00 p.p      € 30,00 p.p
duo lessen      30 minuten      € 15,00 p.p      € 19,50 p.p
duo lessen      45 minuten      € 20,00 p.p      € 24,50 p.p