De docenten van zangschool Stemplezier stellen zich graag hieronder aan je voor.

Web Design

Timmy van Lingen
Timmy van Lingen begon op jonge leeftijd al met muziek maken. Zo zong hij op 11-jarige leeftijd het lied ‘Elk dier’ tijdens de landelijke finale van het VARA Kindersongfestival. Hierna volgden al snel wat regionale en landelijke talentjachten waaronder het Vordens Songfestival o.l.v. Kasbendjen.

Timmy was één van de 10 finalisten uit 14000 auditanten bij de Jetix Karaokeshow waar Sita Vermeulen en Co Rowald de presentatie verzorgden.
Begin februari 2017 was Timmy één van de kandidaten van het populaire televisieprogramma IDOLS op RTL 5. Wekelijks was hij op de Nederlandse televisie te zien. Hij werd één van de favorieten van het programma en behaalde een 6e plek.

Timmy volgde tijdens en na zijn opleiding onder meer zanglessen van: Setske Mostaert, Maartje Epema, Ronald Douglas, Ibernice Mac Bean en Cordula Klein Goldewijk.
Timmy volgde de cursus CVT basis en Tools for teachers bij Ken je stem o.l.v. docente Cordula Klein Goldewijk.

‘Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk om verbinding te zoeken met de leerling zodat de leerling een optimale groei kan doormaken’


Web Design

Cleo Vlogman
Cleo Vlogman is geboren en getogen in Vorden. Cleo zingt al vanaf jongs af aan.
Cleo nam deel aan het Vordens Songfestival o.l.v. Kas Bendjen en met de 1e prijs op zak en een optreden bij het Baby Biggen Meal Bal begon het balletje op muzikaal vlak te rollen.

Na een muzikale opleiding te hebben gevolgd aan het ROC in Almelo heeft Cleo veel optredens mogen doen in binnen en buitenland. Een hoogtepunt van Cleo haar muzikale carriere was een optreden in Club Dauphine.

In 2018 nam Cleo deel aan de Blind Auditions van The Voice of Holland. Cleo koos voor coach Anouk en schopte het in dit team tot en met de knock-outs!
Cleo volgde de cursus CVT basis en Tools for teachers bij Ken je stem o.l.v. docente Cordula Klein Goldewijk.

‘Tijdens mijn lessen vind ik plezier heel erg belangrijk. Ik hoop mijn enthousiasme voor zingen ook aan jou mee te geven.’